Торт "шоколадний вологий".


Не всі полюбляють сухі торти, тому ось рецепт торту, який можна назвати - Торт "шоколадний вологий" , який сподобається всім, хто любить серію бісквітних тортів.

шоколадний вологий торт

Інгрідієнти для приготування торта:
3 стакани борошна
2 стакани цукру
1 ч.л соди
1 ч.л розпушувача
6 ст.ложок - какао
2 ч.л - кави (бажано розчинну каву)
2 штуки крашанок
1 стакан молока
ванілін
1/2ст. рослинної олії
1 стакан кип’ятку

Крашанки збити, додати олію, перемешати. Добавити молоко, ваніль, перемішати. Добавити всі сипучі продукти, перемішати. В кінці перемішування влити окріп. Головна фішка - лити відразу після закипання, буквально вируючий кип'яток. Перемішати. Тісто досить рідке виходить, вливаємо в форму (22-24 диаметр). Випікаємо корж. Він буде досить високим, до 8см. Розрізаємо на три частини готовий корж.

Крем можна використовувати будь-який, але краще приготувати з вершків з шоколадом. Для цього доведіть до кипіння 200 мл 35%-ний вершків, вкиньте в них 100 г шоколаду, плитку шоколаду потрібно ламати та вкидати поступово, потім дати охолонути, після цього збити міксером біля 10 хвилин. Крем стає легким, смачним, схожим на трохи підтале шоколадне морозиво. Одним словом - смакота.

сайт - retsepty.com.ua - 2013 02 09



.





всего записей 0   Оставить свой комментарий.

Login *
Text *