М’ясний рулет з яйцем і морською капустою.


Дуже смачна страва з м’яса та крашанок, з добавлянням морської капусти. Дуже пікантний смак, та досить добре втамовує голод. Тому готуйте м’ясний рулет з яйцем і морською капустою.

Потрібно взяти яловичини 400-500 г,
морської капусти 100 г,
пшеничного хліба 50 г,
половину склянки молока,
сіль, перець.
Для гарніру береться - картопля, солоні огірки, помідори.

Приготувати котлетну масу з м'яса, морської капусти, хліба і молока, пропустивши інгредієнти через м'ясорубку, додати сіль, перець. Зробити котлети, запанірувати їх у сухарях, обсмажити. Огарніровать смаженою картоплею, солоними огірками, салатом зі свіжих помідорів.

сайт - retsepty.com.ua - 2013 02 09



.





всего записей 0   Оставить свой комментарий.

Login *
Text *