Картошка по Французьки.


Ми - Українці, картоплю можемо вживати, як кажуть і з хлібом і з салом... Тому можна поєднати деякі чисто Українські інгрідієнти, та отримати смачну страву - картошка по Французьки.

Всі інгрідіенти для приготування такої картошки виложаємо шарами і випікаємо в духовці
при температурі 200° С, і так запікаємо до готовності.

Беремо деко на яке стелимо папір для випікання і на нього викладаємо:

М'ясо і сало ріжимо невиликими шматочками, потім солимо і перчимо за смаком.

Нарізаємо картошку соломкою - перчимо і солимо.

Цибулю ріжемо кружальцями.

Потім цибулю поливаємо щедро майонезом з 30-ти відсотковим вмістом жиру.

Твердий сир натираємо на тертушку з невеликими отворами.

Після випікання, сміливо подаємо на стіл в гарячому вигляді, та ласуємо стравою - картошка по "Французьки"!

сайт - retsepty.com.ua - 2013 02 13



.





всего записей 0   Оставить свой комментарий.

Login *
Text *