Рецепт приготування тушеної риби по домашньому.


Для тих, хто полюбляє смакувати рибними стравами, можна приготувати тушену рибу. Звичайно краще брати морську рибу з мінімальною кількістью кісток, але підійде й річкова, тільки тушкувати доведеться довше.

Отже будь яку рибу, а краще морожену, помить, нарізать на кусочки, обжарить на добре розігрітій сковорідці, але потрібно попередньо обваляти рибу в муці.

В каструлю положить шарами: шар риби, шар зажарки.

Для зажарки використовуємо:

піджарена на олії цибуля з морковкою і томатною пастою, сіль, перець і лавровий лист мелений за смаком.

Добавить в каструльку трохи води і тушить на невеликому вогні, поки кісточки не розімліють.

При можливості під каструлю положити залізний кружок щоб випадково риба не прихватилась до каструлі.

сайт - retsepty.com.ua - 2013 02 13



.





всего записей 0   Оставить свой комментарий.

Login *
Text *