Риба по домашньому "Ставрида" .


Блюда з риби завжди мають своє місце на столі в будь якій родині. А таким способом приготуйте смачну рибну страву - риба по домашньому "Ставрида" .

Для приготування нашої рибки нам знадобиться:

- 1 літр кипячої холодної води
- 2 кілограми мороженої риби
- 1 стакан солі,
розмішати і цим розчином залити рибу та положити під гніт на 10 годин.

Витягти із цього розчину і залити: 1 літра води,
3столові ложки - уксусу на 15 хвилин.

Потім у цій воді промити і зняти шкіру і віділити від кісток. Порізати на кусочки, по смаку посолити і положити в банку: шар риби,
шар цибулі кружальцями,
лаврове листя,
перець горошок,
і залити доброю олією.

Практично через 24 години, а то й раніше (можна поекспериментувати) - риба "Ставрида" придатна для вживання.

сайт - retsepty.com.ua - 2013 02 16



.





всего записей 0   Оставить свой комментарий.

Login *
Text *