М’ясні крабики.


З м’яса готують досить цікаву та смачну страву - м’ясні крабики. Спробуйте й Ви приготувати крабики, Вам сподобається.

Для приготування крабиків нам знадобиться:

- 0,5 кілограма м'яса соломкою нарізаного,
- 3 штуки середні морквини потертих на тертушку,
- 3 штуки цибулини соломкою,
- 4 штуки яєць,
- 1 стакан муки,
- сіль, перець за смаком,
- смакова приправа до мяса.

Приготування:

До нарізаного м'яса додаємо нарізану цибулю соломкою, моркву натерту на тертушкі, спеції за смаком і в кінці муку.

Всю цю масу добре перемішуємо. Жаримо на добре розігрітій сковорідці. На сковорідку крабики ми накладаємо ложкою. Як всі крабики ми пожарили їх бажано протушити, м'ясо в свою чергу пом'якшає і пустить свій сік. Все - можна подавати до столу. Смачного!

сайт - retsepty.com.ua - 2013 02 16



.





всего записей 0   Оставить свой комментарий.

Login *
Text *