Чіз-кейк без випікання зі згущеним молоком.


Солодкі страви завжди повинні бути смачними. А приготувати Чіз-кейк без термічної обробки, це саме те, що потрібно. Швидко та смачно.

Інгредієнти:

- 450 г Cметани (20%),
- 300 г печива,
- 100 г розтопленого вершкового масла,
- 300 г якісного згущеного молока,
- 10 г швидкорозчинного желатину,
- 3/4 склянки холодної кип'яченої води.

Приготування:

1. Форму (краще роз'ємну) застелити пергаментним папером.

2. Печиво подрібнити в дрібну крихту і змішати з розтопленим маслом. Маса не повинна бути жирною, але і не дуже сухою. Укласти масу у форму і добре утрамбувати. Поставити в холодильник на півгодини.

3. Сметану змішати зі згущеним молоком (можна додати більше або менше згущенки, це вже справа смаку).

4. Желатин залити 3/4 склянки води і залишити на 10 хв. набухати. Потім розтопити його на водяній бані так, щоб він повністю розчинився.

5. У сметанно-згущену масу потихеньку ввести желатин, добре помішуючи. Перелити потім в форму. І відправити в холодильник до повного застигання. Десь 2 години.

6. Можна додати ягід свіжої журавлини - це додасть пікантність і кислинку або посипати тертим шоколадом або горіхами.

сайт - retsepty.com.ua - 2013 02 16



.





всего записей 0   Оставить свой комментарий.

Login *
Text *