Домашнє морозиво фісташково-мигдальне.


Ось рецепт приготування морозива в домашніх умовах з наповнювачами - мигдалем та фісташками. Буде смачно та корисно.

Склад домашнього морозива:
    100 г очищених фісташок,
    100 г солодкого мигдалю,
    1/4 склянки молока,
    4 склянки вершків,
    8 яєчних жовтків,
    300 г цукру, ваніль за смаком.

Рецепт приготування морозива в домашніх умовах:

Фісташки та солодкий мигдаль потовкти, розвести в молоці, потім поступово влити киплячі вершки.

Яєчні жовтки розтерти з цукром, додати ваніль, змішати з горіхами, розбавленими в вершках.

Отриману масу довести до кипіння на слабкому вогні, остудити і помістити в морозилку, попередньо розливши в формочки, або стакани.

сайт - retsepty.com.ua - 2013 02 17



.





всего записей 0   Оставить свой комментарий.

Login *
Text *