Приготування домашніх лікерів.


Практично завжди в домашньому барі повинні бути алкогольні напої на різний смак. А якщо приготувати собі смачний домашній лікер, тоді буде в два раза приємніше частувати гостей. Тому пропонується Вам приготувати домашні алкогольні лікери, які прикрасять любий стіл, та піднімуть любий настрій. Головне не перебрати з дозуванням лікерів.

домашній лікер

Кавовий лікер.

Інгрідієнти для приготування кавового лікеру:
2 пляшки горілки,
250 грамів цукру,
50 грамів натуральної кави,
кориця.

Мелену каву залийте 1 склянкою води, додайте корицю по смаку і доведіть до кипіння. Отриманий відвар витримайте добу, щільно закривши. Процідіть у велику каструлю, додайте горілку і цукор, підігрійте до розчинення цукру. Лікер профільтруйте через марлю до прозорості. Витримаєте лікер в пляшках кілька днів. Ароматно і дуже смачно!

Шоколадний лікер.

Інгрідієнти для приготування шоколадного лікеру:
1 літр горілки,
3 плитки чорного шоколаду,
1 стакан води,
500 г цукру.

Шоколад потрібно подрібнити та залити горілкою. Настояти тиждень, щодня збовтуючи. Потім приготуйте сироп з води і цукру, додайте його до шоколадної настоянки, відфільтруйте і розлийте по пляшках. Нехай настоїться кілька днів. Можна вживати в обмежених дозах!

Яєчний лікер.

Для приготування яєчного лікеру, потрібно взяти:
8 яєчних жовтків,
500 грамів цукру,
200 мілілітрів спирту,
1 склянку густих вершків,
ванілін,
500 мілілітрів молока.
Жовтки розітріть з цукром, додайте спирт, вершки, ванілін і молоко.
Все добре збийте міксером і розлийте по пляшках.
Закупорте і дайте лікеру настоятися протягом 2-х місяців. Буде смачно та цікаво, після вживання яєчного лікеру.

сайт - retsepty.com.ua - 2013 02 24



.





всего записей 0   Оставить свой комментарий.