Як приготувати домашню Нутеллу?


Що можна намазати на хліб, дуже смачне, солодке та корисне? Звичайно крем - Нутеллу. Але в магазині вона зберігається практично без холодильної камери, а це значить, що та суміш з консервантами! Тому для себе, найкраще приготувати домашню Нутеллу, яка всім сподобається, та принесе користь всій сім’ї!

домашня Нутелла

Для приготування крему Нутелла потрібно взяти: 1 стакан фундука,
0,5 кг цукрової пудри,
1 літр молока,
4 столові ложки темного какао,
щіпка ваніліну,
2 столові ложки борошна,
150 г вершкового масла.

Спочатку зваримо згущене молоко з молока, цукру і борошна. Варимо близько 1,5 годин, помішуючи постійно.

Прожарений на сковороді фундук, очищений від лушпиння, подрібнити блендером.
Горіхи додаємо в згущене молоко разом з какао.
В кінці додаємо розм'якшене вершкове масло і ванілін.
Суміш добре перемішайте.
Потім додайте молоко і знову перемішайте.
Суміш поставте на повільний вогонь і варіть, помішуючи, до загусання.

Потім потрібно перекласти Нутеллу в баночку та поставити в холодильник на 6 годин. Така Нутелла буде не лише дуже смачна, а головне - ніяких консервантів!

сайт - retsepty.com.ua - 2013 02 24



.





всего записей 0   Оставить свой комментарий.

Login *
Text *