Салат "Австрійський" .


Такий вид салату готується з рибними консервами, тут кому які подобаються. До того ж до складу салату входять вершкове масло та твердий сир, та звичайно ж майонез. Тому готуйте для своїх домочадціс смачний салат "Австрійський" .

Інгрідієнти для приготування салату:
варені яйця,
цибулина,
1 банка консервів у олії,
100 гр. вершкового масла,
100гр. твердого сиру,
майонез.

Приготування шарами:
- потерті білки,
- тертий сир,
- кусочок риби, залить майонезом,
- дрібно нарізана цибуля,
- вершкове масло (мерзле, натерте на терку),
- потерти жовток, залити майонезом.

Після приготування витримати з півгодини при кімнатній температурі, та поставити в прохолодне місце на півгодини і можна подавати до столу.

сайт - retsepty.com.ua - 2013 02 24



.





всего записей 0   Оставить свой комментарий.

Login *
Text *