Як приготувати карамель?


Що може бути смачніше для дітей, ніж карамель... Цей смаколик не залишить байдужим навіть дорослих, особливо тих, хто полюбляє солодощі. А для господинь - карамель буде стандартним додатком для приготування тортів та печива. Тому читайте рецепт приготування карамелі вдома.

приготувати карамель

Що потрібно для того, щоб приготувати карамель:
1,2 літра свіжого молока,
1 стакан сухого молока,
100 грамів вершкового масла,
3 склянки цукру.

Змішаємо воєдино молоко і цукор, помістимо в каструлю і поставимо на слабкий вогонь варитися. При цьому необхідно весь час помішувати. Варити, поки маса не почне набувати коричневий відтінок. Потім додаємо масло і варимо до повної готовності.

На приготування карамелі йде приблизно 1,5 години. Якщо будете варити менше, то у вас вийде згущене молоко - теж непоганий варіант.

Якщо ж ви переварите карамель, то вона перетвориться на цукерочки-іриски.

Головне під час приготування карамелі - добре перемішувати, щоб не пригоріло та не взялось грудочками. Звичайно довго, але воно того варте!

сайт - retsepty.com.ua - 2013 02 24



.





всего записей 0   Оставить свой комментарий.

Login *
Text *