Приготуйте пиріг з капустою.


Ще з дитинства мене частували пирогами, а особливо був відомий пиріг з капустою, який готували на домашньому кислому молоці, (на кефірі смак інший) та зі свіжої капусти, яку щойно зрізали на огороді. Тому спробуйте приготувати такий пиріг, не пожалкуєте.

пиріг з капустою

Для начинки капустяного пирога потрібно взяти:
1 невеликий качан капусти,
1 цибулину,
3 зубки часнику,
1 морквину,
300 грамів копченої ковбаски,
2 столові ложки томатної пасти,
кмин, мелений чорний перець, сіль.

Для тіста потрібно взяти:
2 яйця,
1 стакан кислого молока (можна взяти кефір),
1 стакан майонезу,
0,5 чайної ложки соди,
2 чайні ложки оцту,
10-15 столових ложок борошна з гіркою,
сіль за смаком.

Капусту шаткуємо, моркву натираємо на тертці, цибулю нарізаємо смужками. Смажимо в сковороді на рослинній олії. Додаємо сіль, приправи ковбаску і томатну пасту. Тушкуємо до готовності.

Змішуємо інгредієнти для тіста. Воно повинне вийти не густим.

На застелену фольгою або пергаментом круглу форму виливаємо половину тіста. Потім капустяну начинку і наверх залишилася половина тіста.

Ставимо в розігріту духовку на середній вогонь. Випікаємо протягом 30-40 хвилин до появи рум'яної скоринки. Перевіряємо за допомогою сірника готовність. Дістаємо форму з духовки, накриваємо серветкою і даємо трохи охолонути.

Потім витягуємо і ріжемо на порційні шматочки. Смачнющий ароматний пиріг з капустою готовий!

сайт - retsepty.com.ua - 2013 02 24



.





всего записей 0   Оставить свой комментарий.

Login *
Text *