Картопляно кабачкові оладки.


Приготування оладок - це мистецтво! А якщо поєднати картоплю та кабачки, додати до них приправи, тоді вийдуть смачні оладки з картоплі та кабачків. Смак неймовірний, ситно та ароматно. Головне подавати їх ледь охолонувшими....

оладки з картоплі та кабачків

Що потрібно для приготування оладок: Картопля - 6-8 штук.
Кабачок 1 штука.
Перець червоний - 1-2 штуки.
2 яйця.
Борошно - 5 - 8 столових ложок. (Тісто повинно бути напіврідке, а головне - не дуже густе).
Зелень петрушки.
Сіль, перець, сушений базилік, мелена паприка

Картоплю і кабачок подрібнюємо з допомогою тертушкі, або кухонного комбайна. Тертушку краще взяти не для дерунів, а бурякову.

Додаємо яйця, нарізаний кубиками червоний перець, зелень петрушки, сіль і приправи. Потихеньку додаємо борошно. Добре вимішуємо і за допомогою ложки викладаємо на сковороду з розігрітим рослинним маслом.

Смажимо з обох сторін, поливаємо сметанкою і насолоджуємося приємним смаком та ароматом!

сайт - retsepty.com.ua - 2013 02 24



.





всего записей 0   Оставить свой комментарий.

Login *
Text *