Спосіб приготування салату Олів’є з червоною рибою.


Сподіваюся, що Вам є ще що святкувати, оскільки я збираюся поділитися одним цікавим рецептом салату Олів’є з червоною рибою. Тож як Ви зрозуміли, готуємо салат, де головним компонентом є малосольна червона риба! Не поспішайте доказувати, що такий салат робиться традиційно. Даний спосіб приготування салату Олів’є , буде ніжніший, та всім сподобається.

рецепт салату Олів’є з червоною рибою

Отже, щоб приготувати Олів'є з рибою знадобиться:
- філе будь малосоленой червоної риби (наприклад - форель) - 200 грамів,
- овочі - картопля і морква,
- огірки мариновані - кілька штук,
- горошок,
- сметана ( або майонез).

В основному, всі інгредієнти за винятком риби можна брати на око, пробуючи і додаючи той чи інший, орієнтуючись на свій смак.

Картоплю і моркву відварити на пару і покришити кубиками. Скласти все в 2-х літрову каструльку, щоб згодом було зручніше перемішувати.

Нарізати брусочками рибу форель і добавити її до овочів в каструлі.

пиготування салату Олів’є з червоною рибою

Туди ж накришти і огірочки. Бажано брати мариновані, але цілком підійдуть і домашні солоні.

Потім злити з горошку рідину, а сам горошок також викласти в каструльку до решти продуктів. Можна покришити цибулю. Заправити сметаною. Хочу сказати, що зі сметаною салат буде більш ніжний і легкий.

Заключний етап - накладаємо салат в салатницю і виставляємо на стіл, та частуємо гостей та своїх гурманів.

сайт - retsepty.com.ua - 2013 03 02



.





всего записей 0   Оставить свой комментарий.

Login *
Text *