Маслюки, мариновані з медом.


Досить цікавий спосіб консервування грибів маслюків, тому що до маринаду входить такий інгредієнт, як мед. Тому будуть маслята мариновані з медом.

Маслюки, мариновані з медом

Інгредієнти:
- на 2 літрову банку відварних маслюків,
- 1 лавровий лист,
- перець горошок,
- гвоздика,
- 1 столова ложка солі,
- 1 чайна ложка меду,
- 100-150 мілілітрів оцту 9%.

Процес приготування грибів:

Капелюшки свіжих грибів очистіть від шкірки, зріжте нижню частину ніжок і очистіть гриби від сміття.
Підготовлені гриби ретельно промийте і тричі відваріть по 15-20 хвилин, кожен раз повністю змінюючи воду і промиваючи гриби.
У четвертий раз налийте в каструлю води на палець вище рівня грибів, додайте лавровий лист, перець, гвоздику, сіль, мед і оцет.
Доведіть все до кипіння, зменшіть вогонь до мінімуму і кип'ятіть 1 годину, потім розлийте все в стерильні банки, закатайте, переверніть банки на кришки і укутайте в ковдру до остигання.

сайт - retsepty.com.ua - 2013 03 03



.





всего записей 0   Оставить свой комментарий.

Login *
Text *