Мариновані кабачки, дуже ніжні.


Цей рецепт найбільше нагадує маринування огірків: той же процес, ті ж пряності, та й результат буде дуже навіть схожим, але трохи все ж іншим. Напевно, кабачки вийдуть набагато ніжнішими від огірків, та й в банку їх більше влізе.

приготування маринованих кабачків

Для маринування кабачків порібно взяти: - 3 кгілограми кабачків;
- 9 стаканів (250 грамових) води;
- 100 грамів солі;
- 100 грам цукру;
- 100 мілілітрів оцту (9%).
- Перець горошком, лавровий лист, кріп.

Спосіб приготування маринованих кабачків.

Кабачки краще брати молоді. Кабачки помити, нарізати довільно і розкласти по банках. Закип'ятити воду з сіллю і цукром, додати оцет і залити киплячим маринадом. Потім накрити кришкою і стерилізувати 1-літрову банку 20 хвилин.

Такої кількості маринаду вистачить на 5 літрових банок.

А потім банки закатати і укутати.

сайт - retsepty.com.ua - 2013 03 03



.





всего записей 0   Оставить свой комментарий.

Login *
Text *