Малиново-м’ятне желе.


Ще один рецепт приготування желе, ала тепер не просто з малини, а з добавлянням м’яти. Буде дуже цікавий смак.

Інгредієнти для приготування желе:
- 2 кілограми малини,
- 500 мілілітрів води,
- 3 гілочки м'яти,
- 450 грамів цукру,
- 2 столові ложки соку лимона,
- пакетик "Желфікс 2 + 1",
- 5 банок по 300 мілілітрів.

Приготування желе:
Малину залити водою і варити 10 хвилин.

Додати 3 гілочки м'яти і варити ще 3-5 хвилин.

М'яту видалити, ягоди протерти через сито. Дати охолонути.

На 1 літру малиновою маси додати 450 грамів цукру, 2 столових ложки соку лимона і "Желфікс 2 + 1", змішаний з 2 столовими ложками цукру.

Довести до кипіння і варити, помішуючи, 4 хвилини на сильному вогні.

Залити желе в банки, міцно їх закупорена, перевернути, дати охолонути.

сайт - retsepty.com.ua - 2013 03 07



Понравилась статья - поделись ссылкой с друзьями.





всего записей 0   Оставить свой комментарий.

Login *
Text *