Здобні булочки з сиром та вишнями, або ізюмом.


Такі булочки, особливо з сиром - це майже національна страва, тому що цей вид здоби люблять всі, навіть ті - що дотримуються всяких дієт, щоб схуднути. І нічого, якщо після вживання 5 булочок, Вам потрібно буде пробігти десь кіл 10 по стадіону, чи навколо будинку, смак того стоїть... Тому готуйте булочки з сиром.

булочки з сиром та вишнями, або ізюмом

Для тіста потрібно взяти:
80 грамів цукру,
1 кавова ложка солі,
70 грамів розм'якшеного вершкового масла,
1 яйце (трохи збити окремо в тарілці),
450 грам борошна,
2 чайні ложки (з гіркою) сухих дріжджів,
125 мілілітрів теплого молока.

Всі інгредієнти змішати, замісити м'яке еластичне тісто, поставити в тепле місце, щоб підійшло вдвічі, накривши рушником.

Для начинки: 200 грамів вишень без кісточок, можна взяти ізюм, кому вишні не до вподоби,
200 грамів м'якого сиру,
2 столові ложки меду,
2 столові ложки ванільного цукру.

Спосіб приготування булочок із сиром: Сир, мед та ванільний цукор змішати десь за годину перед формуванням булочок.
Формівання булочок.
Коли підійшло тісто, розкачати його в прямокутний пласт товщиною 1,5 сантиметра,
промазати сирною масою і викласти зверху вишню.
Скрутити рулетом і порізати шматками висотою 5-6 сантиметрів.
Розмістити на невеликій відстані один від одного на деку.
Залишити заготовки на півгодини, щоб постояли, зверху змастити яйцем і посипати цукром.
Випікати при 190 * С.

сайт - retsepty.com.ua - 2013 03 07



.





всего записей 0   Оставить свой комментарий.

Login *
Text *