Прості булочки з сиром.


А якщо взяти просто сир, та просто муку, та трішки бажання, тоді можна приготувати прості булочки з сиром, а якщо є бажання, додати до начинки ізюм та для смаку цедру лимона.

Для приготування булок візьміть: 6 стаканів борошна,
500 грамів сиру (бажано гарно віджатого, тобто тверденького),
1 стакан цукру,
4 штуки крашанок,
1 склянка теплої води,
220 мілілітрів соняшникової олії,
цедра одного лимона,
100 грамів ізюму,
60 грам дріжджів - або 1,5 пачки сухих дріжджів.

У мисці з мукою в середині зробіть отвір і засипте дріжджі, заливши їх теплою водою. Пермішайте, щоб дріжджі розчинилися. Додайте масло, 2 яйця і половину цедри лимона.

Руками замісіть тісто. Покладіть його в змащену маслом миску і накрийте чистим рушником або харчовою плівкою, щоб тісто збільшилося вдвічі. Поставте в тепле місце.

Поки тісто піднімається, зробіть сирну начинку. У мисці змішайте сир, родзинки, цукор, що залишився, яйце і половину цедри. Змішайте до однорідної маси. Поставте в холодильник. Духовку нагрійте до 180 градусів.

Коли тісто піднялося, розкачайте його. Гострим ножем наріжте тісто на квадратики.

Начиняйте кожен квадратик 2 чайними ложками сирної маси. Закрийте за принципом конвертика. Змастіть всі булочки жовтком і залиште на 10 хвилин перед тим, як ставити в духовку, щоб вони трохи осіли.

Випікайте 30-35 хвилин до золотистої скоринки. Осудіть і присипте цукровою пудрою.

сайт - retsepty.com.ua - 2013 03 07



.





всего записей 0   Оставить свой комментарий.

Login *
Text *