Прості булочки до чаю, майже без цукру.


Для тих людей, хто не любить дуже солодку випічку, рецепт приготування не солодких булок до чаю. Цукру в них дуже мало, лише для технології випікання.

булочки до чаю

Для приготування булочок потрібно взяти:
Борошно - 2 чашки (розмір чайної чашки),
Цукор - 1 столова ложка, додатково для посипання,
Розпушувач пекарський - 1 столова ложка,
Сіль - 1 чайна ложка,
Масло вершкове - 200 грамів (повинно бути холодним),
Яйця - 2 штуки,
Молоко або вершки - 1/2 чайної чашки,
Родзинки або журавлина суха або на свій смак.

Змішати сухі інгредієнти, додати холодне масло, порубати, щоб шматочки масла були розміром з горошину.
Молоко змішати з яйцем і швидко додати в суміш.
Ізюм обсипати борошном і туди ж.
Не вимішувати, а швидко перемішати.
Викласти тісто на стіл, присипаний борошном, не вимішувати, просто сформувати шматком, висота тіста приблизно 2-2,5 сантиметра.
Легенько потрібно пройтися качалкою, вирізати булочки, змастити яйцем і посипати цукром, викласти на пергаментний папір на деко і запекти.

Температура звичайна, час випічки 20-25 хвилин.

Смачного!

сайт - retsepty.com.ua - 2013 03 07



.





всего записей 0   Оставить свой комментарий.

Login *
Text *