М’ясний бутербродний хліб.


Для тих, хто полюбляє бутерброди, або ведуть такий спосіб життя, коли без бутербродів не обійтись, тоді можна приготувати смачний м’ясний бутербродний хліб. Його можна брати з собою на роботу, або поставити на стіл, як смачну закуску.

М’ясний бутербродний хліб

У цій страві можна змішувати будь-які види м'яса. Свинину з яловичиною або куркою і так далі.

Якщо ви будете брати тільки яловичину, то додайте у фарш пару ложок сметани. М'ясний "хліб" хороший як в гарячому, так і в холодному вигляді.

Нам знадобиться (в даному випадку, для свинини):
- 800 грамів свинини,
- 200грамів курячих грудок,
- 1 велика морква,
- 1 велика цибулина,
- стебло селери,
- часник (за бажанням),
- 2 яйця,
- пару столових ложок панірувальних сухарів,
- базилік свіжий або сушений,
- сіль, перець.

Подрібнюємо у блендері цибулю з морквою і обсмажуємо. Моркву не потрібно терти, оскільки смачніше, коли вона попадається шматочками.

М'ясо пропускаємо через м'ясорубку або в блендері. Додаємо сухарі, яйця, базилік, подрібнений сельдрей, сіль, перець, охолоджені піджарку і гарненько, хвилин 5 все перемішуємо. Залишаємо на півгодинки, щоб з'єдналися компоненти.

Беремо або квадратну форму, або просто формуємо "цеглинку", або кружечок, чи батон.

М’ясний хліб

Ставимо в духовку при температурі 180 ° на 40 хвилин. В кінці, якщо знадобиться, додаємо температуру, що б "хлібець" зарум'яниться.

Тоі нарізаємо такий бутербродний хліб, та смакуємо.

сайт - retsepty.com.ua - 2013 03 07



.





всего записей 0   Оставить свой комментарий.

Login *
Text *