Запечене м’ясо з зеленню та медом.


Простий спосіб приготування м’яса в духовці. До інгредієнтів входить мед, та зелень. Готується швидко та буде смачно.

Запечене м’ясо з зеленню та медом

Інгредієнти для приготування страви:
- 1 кілограм м'яса,
- 1 ложка сметани,
- зелень (петрушки, кропу, розмарину, базиліка, кінзи),
- 2 ложки меду,
- 1 ложка соку лимона.

Приготування м’яса з зеленню та медом: - М'ясо порізати на великі шматочки, зелень подрібнити.
- Змішуємо в тарілці всю зелень і солимо, додаємо перець. Тепер змішаємо зелень, м'ясо, сік лимона, мед. Залишимо в холодильнику.
- У суміш додаємо сметану, перемішуємо, викладаємо на деко, запікаємо в духовці одну годину.

Все. Страва готова для подавання на стіл. Смачного!

сайт - retsepty.com.ua - 2013 03 07



.





всего записей 0   Оставить свой комментарий.

Login *
Text *