Деякі секрети для красивої та смачної випічки!


Щоб Ваші вироби з тіста були красивими та готувались саме в той час, який для них потрібен, прислухайтесь до деяких корисних порад для смачної випічки. Це стосується любителів пекти торти та інші солодощі, наприклад кекси та печиво. Адже красивий та смачний кулінарний виріб - це найбільша гордість господині, та велика смакота для тих, кому вона готує!

секрети для красивої та смачної випічки

Бісквітне тісто потрібно змащувати пошвидше і випікати відразу, так як з бісквіту можуть зникнути бульбашки повітря, і він втратить смак і ніжність.

Бісквітний торт печуть, підкладаючи аркуш паперу.

Духовку попередньо нагрійте, але не розжарюється, випікайте торт на повільному вогні.

Цукор у збиті вершки кладуть, коли вони вже майже збиті: 1 столова ложка цукру на 250 грамів вершків.

Тісто, в яке введені збиті білки, треба випікати одразу ж.

Не ставте торт в жарку духовку, інакше зовні він буде твердим, а всередині сирим.

Заварне тісто кладуть на деко, обов'язково змащене олією, інакше виріб не знімете, бо пристане.

При випічці пісочного тіста не потрібно змащувати деко маслом або перешаровувати його папером. У пісочному тісті достатньо жиру.

При випічці безе, на деко слід покласти аркуш паперу, змащений олією або пергаментом.

Щоб кекс вийшов яскраво-жовтим, жовток з дрібкою солі розітріть з вечора і залиште до ранку в холодному місці.

Теплий, повітряний кекс розрізайте гарячим ножем, - тоді він не помнеться.

Бісквітний торт довше не буде сохнути, якщо в картонну коробку разом з ним покласти розрізане яблуко.

Щоб готовий торт легко вийшов з форми, відразу після випічки поставте форму на мокрий рушник.

Не змащуйте яйцем краї виробів з листкового тіста, так як при випіканні вони затвердіють і не пропечуться.

Вирівнювати крем і глазур на поверхні тортів треба гарячим ножем швидкими рухами. А щоб глазур не розтеклася, попередньо злегка присипте поверхню торта крохмалем.

сайт - retsepty.com.ua - 2013 03 25



.





всего записей 0   Оставить свой комментарий.

Login *
Text *