Справжній французький салат Олів’є з креветками.


Як приготувати справжній французький салат Олів’є? Це дуже просто, але трохи інші потрібно взяти продукти, а головне - це креветки, які входять до складу салату олів’є з креветками. На відміну від традиційного салату олів’є, цей варіант буде досить незвичний, та набагато смачніший. А також я думаю, що Вам уже добре набрид звичайний салат олів’є з ковбасою, тому спробуйте щось нове, та порадуйте гостей смачним салатом.

французький салат Олів’є з креветками

Продукти для приготування справжнього французького салату Олів'є з креветками:

4 картоплини,
м'ясо одної курки,
200-250 грамів очищених креветок, 3 маринованих або солоних огірка, 2 морквини, 10 крашанок, 3 банки зеленого горошку, 1 цибулина, сіль, перець і майонез - за смаком.

Для початку, потрібно відварити курку, картоплю, креветки, моркву та крашанки.

Потім подрібнити цибулю, та обшпарити окропом.

Картоплю, огірки, моркву та крашанки - дрібно нарізати та все разом змішати.

Курку потрібно розібрати на волокна, креветки порізати і додати до овочів.

А потім салат потрібно посолити, поперчити і заправити майонезом.

Ось практично і все. Таким способом і роблять французький салат Олів’є з креветками.

сайт - retsepty.com.ua - 2013 03 25



.





всего записей 0   Оставить свой комментарий.

Login *
Text *