Картопляні галушки.


Як приготувати галушки можливо знають всі, а приготувати незвичні галушки, наприклад, галушки картопляні з начинкою, це вже буде нова страва. Взагалі - галушками славиться Україна, так само як і варениками, наприклад вареники з капустою. І готувати ці страви може і повинна кожна справжня господиня. Тому що це ситна та смачна страва, наприклад суп з галушками - не залишить нікого байдужими!

Інгредієнти для приготування галушок:

1 кгілограм картоплі,
3 жовтки,
350 грамів борошна,
1 чайна ложка солі,
3 столові ложки тертого твердого сиру.

Для начинки в галушки потрібно взяти:
3 цибулини,
300 грамів шинки або вареної ковбаси,
рослинне масло,
спеції.

З картоплі потрібно зробити пюре.

Потім пюре змішати з жовтками та сіллю.

Дати пюре охолонути, а потім додати борошно та сир.

Замісити тісто і сформувати ковбаску.

Шинку або варену ковбасу порізати кубиками.

Цибулю дрібно порізати і обсмажити, додати шинку.

Порізати картопляну ковбаску на товсті шматки, зробити в кожному заглиблення та наповнити начинкою. Потім шматочки викачати, щоб вони були в формі кульок.

А лише потім потрібно відварити галушки у підсоленій воді. Звичайно ж можна з ними зварити суп. Ось практично і все, так можна зробити галушки з начинкою.

сайт - retsepty.com.ua - 2013 03 25



Понравилась статья - поделись ссылкой с друзьями.





всего записей 0   Оставить свой комментарий.

Login *
Text *