Як можна приготувати бісквітне печиво?


Для пошановувачів солодкого, можна приготувати смачне бісквітне печиво. Готувати просто, та й не потрібно нічого особливого для приготування бісквітного печива. Особливо буде смакувати дітям.

бісквітне печиво

Для тіста нам знадобиться:
150 грамів борошна,
50 грамів вершкового масла,
60 грам цукру,
1 крашанка, 1 чайна ложка розпушувача,
сіль.

Хто побоюється слова - розпушувач, який виготовляють з суміші звичайної соди, кислоти та інертного наповнювача - крохмалю або борошна, можете взяти одну ложку погашеної соди.

Готуємо тісто для печива.
Половину масла розтоплюємо. Потім змішуємо масло, що залишилося з цукром та розтопленим маслом.
Додаємо крашанку, розтерту з сіллю.
Додаємо просіяне з розпушувачем борошно.
Замішуємо однорідне тісто і ставимо в холодильник хвилин на 30-40 для затвердіння.

А далі можете вигадати любу форму аечива. Наприклад можна взяти велику чарку, або стакан, розкатати тісто в коржі, та сформувати стаканом кругле пичиво. Або взяти готові формочки, та навидавлювати ними печиво.

Головне, випікати печиво близько 8 хвилин при температурі 220°.

Ось так і можна приготувати бісквітне печиво. Смачного!

сайт - retsepty.com.ua - 2013 03 25



Понравилась статья - поделись ссылкой с друзьями.





всего записей 0   Оставить свой комментарий.

Login *
Text *