Як приготувати соковиту печеню м'ясом?


Печеня по-домашньому - класика кулінарного жанру. Печеню з м'ясом можна вважати універсальною та позасезонною стравою, але влітку у печені особливий смак. Молода картопля дивовижно поєднується з пряною зеленню. Тому ось Вам рецепт приготування печені з м'ясом, яка буде дуже смачна та соковита...

рецепт приготування печені з м'ясом

інгредієнти для приготування печені з м'ясом:
свинина - 600 грамів,
морква - 3 штуки,
перець солодкий - 1 штука,
цибуля ріпчаста велика - 3 штуки,
картопля - 1 кілограм,
помідори - 500 грамів,
соняшникова олія, кріп, петрушка.

Приготування печені з м'ясом по-домашньомуі:
Свинину нарізають маленькими акуратними шматочками. Коли їдять печеню, не користуються ножем. Тому квадратики повинні бути саме «на один укус».

А от картоплю слід нарізати крупненько, щоб в процесі приготування вона не перетворилась на безформне пюре.

А в помідорів шкірку не видаляють, позбавляються тільки від залишків плодоніжки. Потім плоди просто нарізають невеликими часточками.

Моркву натирають на самій великій тертці.

Цибулю нарізають півкільцями, перець - невеликими квадратиками.

Свинину кидають на сковорідку, смажать, поки не з'явиться симпатична скоринка. До свинини додають моркву, цибулю, перець, помідори. Все перемішують і тушкують на сковорідці 10 хвилин.

У каструлю кладуть шар картоплі, на нього висипають трохи гарячого м'яса і овочів. Зверху укладають ще один шар картоплі, знову додають м'яса. Ці дії повторюють, поки каструля не заповниться, але вгорі обов'язково має бути м'ясо з овочами.

Каструлю заливають до країв водою, додають сіль, зелень, лавровий лист. Все накривають кришкою та варять на повільному вогні близько години.

У готовій страві буде трохи рідини, зате картопля та м'ясо вийдуть надзвичайно смачними. При подачі на стіл додають свіжу зелень.

печеня

Ось такий простий та надійний рецепт приготування печені з м'ясом, тому - смачного!

сайт - retsepty.com.ua - 2013 08 15



.





всего записей 0   Оставить свой комментарий.

Login *
Text *