Рецепт галушок з м'ясом.


Галушки - мабуть одна з самих національних Українських страв. Тому готувати їх потрібно - і готувати правильно, а якщо В не знаєте, як варити галушки, тоді ось один із варіантів цієї страви - рецепт галушок з м'ясом.

галушки з м'ясом

М'ясо на кістці - 1,5 кг.
Борошно - близько 1,5 склянки
Вода - 2 - 2,5 літри
Цибуля - 1 - 2 штуки
Перець духмяний за смаком
Свіжа зелень
Ароматні трави (італійські з паприкою або інші) - 1 ч. ложка
Яйця - 1 - 2 штуки
Молоко - 100 мл.
Сіль за смаком
Часник - 2 зубчики.

Підготуйте: кусок м'яса, бажано з кісткою, цибулю, борошно, яйце, молоко, сіль та спеції.

Зваріть м'ясний бульйон. Коли закипить, зніміть піну та варіть до готовності. Можна взяти яловичину, але звичайно ж, свинина буде смачніше...

Готовий бульйон процідіть. Відокремте м'ясо від кісток і наріжте його шматочками.

Цибулю наріжте.

Для тіста - з'єднайте молоко, яйце, подрібнений часник і ароматні трави.

Додайте борошно і сіль за смаком та перемішайте, вийде густе липке тісто для галушок.

Вологими руками або, краще, чайною ложечкою кидайте шматочки тіста в киплячий бульйон. Перемішуйте. Коли галушки спливуть, вони готові.

Поверніть м'ясо в суп , тобто шматочки м'яса, проваріть все разом пару хвилин, і суп готовий.

Подавайте суп з галушками зі свіжою зеленню.

сайт - retsepty.com.ua - 2013 08 17



.





всего записей 0   Оставить свой комментарий.

Login *
Text *