Овочеве рагу з м'ясом.


Влітку, коли вже всі овочі поспіли, можна сміливо готувати справжнью літню страву - овочеве рагу з м'ясом.

Овочеве рагу з м'ясом

Для приготування овочевого рагу потрібно взяти:
М'ясо - яловичина або не жирна свинина 500 грамів,
Морква 1 штука велика,
Цибуля ріпчаста 1штуку велику,
Картопля 500 грамів,
2 кабачка і один баклажан,
Капуста білокачанна, четверту частину невеликого качана,
Перець горошком,
Лавровий лист 2 штуки,
Перець чорний мелений,
Перець Чилі,
Кріп або петрушка сухі або свіжі,
Сіль.

Саме приготування овочевого рагу:

М'ясо порізати невеликими шматочками, орієнтовно 3х3 см. У сковороду налити трохи рослинного масла і на великому вогні обсмажити м'ясо до утворення золотистої скоринки.

Моркву нарізати не надто тонкими смужками шириною близько 1 см. Кинути в сковороду до м'яса. Обсмажити разом.

Картоплю порізати 3 - 4 сантиметровими шматочками. Перекласти туди, де це буде тушкуватись та зменшити вогонь на середній.

Цибулю порізати на шматочки і теж викласти в каструлю. Посолити, поперчити, додати трохи води (близько половину склянки).

Капусту нашаткувати, кабачки з баклажаном порізати на великі шматки. Покласти пару листочків лаврового листа і перець горошок. Все ретельно перемішати і тушкувати на невеликому вогні, помішуючи кожні 10 хвилин - близько 50 хв.

За 10 хвилин до моменту повного приготування овочевого рагу, додайте в блюдо дрібно посічену зелень.

сайт - retsepty.com.ua - 2013 08 17



.





всего записей 0   Оставить свой комментарий.

Login *
Text *