Приготування тефтелів у соусі з гарніром.


Для того, щоб приготувати тефтелі, потрібне мясо та час, а головне - бажання приготувати тефтелі в соусі.

тефтелі у соусі

Інгредієнти для приготуваня тефтелів:
1 кілограм фаршу (свинина + яловичина)
1 яйце
125 грамів рису
1 цибулина
сіль, перець
петрушка, кріп.

Приготування тефтелів:

Рис відварюємо в підсоленій воді до напівготовності.

Цибулину нарізаємо дрібними кубиками і обсмажуємо у вершковому маслі до прозорості.

Додаємо у фарш яйце, сіль, перець, кріп, петрушку, остиглі рис і цибулю. Все добре перемішуємо.

Мокрими руками скачуємо кульки (розмір довільний).

Тефтелі укладаємо у вогнетривкий посуд.

Заливаємо томатним соком, розмішаним зі сметаною і сіллю, щоб тефтелі були повністю покриті.

Зверху накриваємо фольгою.

Ставимо в розігріту до 180° духовку на 40 хвилин.

сайт - retsepty.com.ua - 2013 07 00



.





всего записей 0   Оставить свой комментарий.

Login *
Text *