Як приготувати шніцель домашній.


З м'яса можете приготувати шніцель, який буде дуже смачний, та сподобається всім.

шніцель

Щоб приготувати шніцель, потрібно взяти:
0,5 кілограма будь-якого м'яса,
3 сирих яйця,
3 столові ложки майонезу,
3 столові ложки крохмалю,
2 середні головки цибулі,
Сіль, перець, спеції за смаком.

Зазвичай заготівлю потрібно робити з вечора. М'ясо нарізти соломкою, додати всі інші інгредієнти і ретельно перемішати. Після чого посуд з м'ясом поставити вниз холодильника до ранку. Наступного дня все знову добре перемішати.

На сковорідку з гарячим пісним маслом викласти столовою ложкою утворену масу. Обсмажити на повільному вогні з обох сторін (як звичайні котлети).

Приготовлений шніцель подавати на стіл можна як з гарніром, так і без.

сайт - retsepty.com.ua - 2013 08 18



.





всего записей 0   Оставить свой комментарий.

Login *
Text *