Абрикоси у власному соку.


абрикосы

Стиглі абрикоси розрізати на половинки і видалити кісточки. В минулому рецепті читайте як консервувати компот з цілих абрикос. Половинки укласти в банки щільно, зрізом униз, пересипаючи цукром. Навіть можна виваляти половинки в цукор, а потім дуже швидко викласти в банки.
Заповнені банки прикрити кришками і поставити на ніч у холодне місце, щоб вони пустили сік.
Наступного дня доповнити банки абрикосами з цукром до плічка, бо вони трохи сядуть, і поставити стерилізувати.
Стерилізація
- півлітрові банки - 10 хвилин,
- літрові банки - 15 хвилин.

Відразу закрутити підготовленими кришками, перевернути та укутати ковдрою до повного охолодження.

Смачних Вам абрикос взимку.

2011 11 10




Понравилась статья - поделись ссылкой с друзьями.





Всего записей 0   Оставить свой комментарий.

Login *
Text *