Баклажени консервовані на смак як гриби.


Ще один рецепт смачно приготовлених баклажанів. які на смак схожі на гриби з петрушкою..

Баклажени консервовані на смак як гриби

Нам знадобиться:
3 баклажани
1 зубчик часнику
1 пучок петрушки
1 ст / л винного оцту,
4 ст / л оливкової олії
Сіль, перець за смаком

Баклажани миємо, зрізаємо плодоніжку і очищаємо від шкірки. Нарізаємо їх уздовж на пластини товщиною в півсантиметра. Посипаємо сіллю, даємо постояти з півгодини, потім промиваємо і обсушуємо.

Розігріваємо духовку до 180 градусів і запікаємо баклажани на змащеному олією деку протягом 20 хвилин. За цей час мінімум один раз баклажанчікі треба перевернути.

Коли м'якоть баклажанчікі стане ніжною, виймаємо з духовки і даємо охолонути. Далі нарізаємо довгою локшиною і перекладаємо в салатник.

Заправляємо олією і оцтом, подрібненим часником і петрушкою, перемішуємо і ставимо на пару годин в холодильник.

сайт - retsepty.com.ua - 2013 01 14



.




shum   добавлено  2013-08-15 10:44:29

А стерилізувати коли і закатувати???



Admin   добавлено  2013-08-23 22:47:34

Зберігати в холодильнику. Можна зберігати в холодильній камері, а взагалі - таким способом готується для не довгого зберігання.






всего записей 2   Оставить свой комментарий.

Login *
Text *