Баклажани консервовані з капустою.


Смачна заготовка на зиму, схожа на асорті - баклажани консервовані з капустою.

Баклажани консервовані з капустою

Потрібно взяти: 2,5 кг. приготовлених баклажанів,
2 кг капусти
100 грамів часнику
1 гірку перчину
1/2 склянки цукру
1 склянку рослинного масла
2 ст. ложки солі, набрати з гіркою
2 ст. ложки оцтової есенції розвести в 2 склянках води
3-4 середньі морквини.

Баклажани нарізати пластинами та побаланшіровать в підсоленій киплячій воді. Остудити, нарізати соломкою. Капусту нарізуємо тонкою соломкою. Перець також нарізаємо. Часник через часникодавку. Моркву натерти на тертці. Всі компоненти перемішуємо і залишаємо на 6 годин. Далі розкладаємо по банках та стерилізуємо, літрову банку не більше - 20 хв. Обов'язково укутати банки ковдрою.

сайт - retsepty.com.ua - 2013 01 18



.





всего записей 0   Оставить свой комментарий.

Login *
Text *