Торт з печінки.


Серед різноманітності Українських страв, своє місце займає смачна страва, така як торт з печінки. Його різними способами готують, але такий рецепт найбільш поширений, тому ось його рецепт.

Для приготування такого торту потрібно взяти: 4 яйця, 1 кг. сирої говяжої печінки, 0,5 молока, цибулю, сіль, перець, сода, мука, і зробити цю масу як рідку сметану, приблизно як на налісніки.

Сиру печінку потрібно перемолоти, потімнатерти на тертушкі цибулю, щоб був запах, вбити в печінку яйця, добавити муку (щоб було як на налисники), влити молоко, посолити, погасити трошки соди (обов’язково гасити соду!) і додати олії.

Пожарить з цеї маси млинчики, як коржі на торт. Зформувати ці коржі у торт, перемазати майонезом (майонезу не жалійте) з часником. Верх торта можна прикрасити зеленню і тертим яйцем.

Ще печінковий торт можна перемазати пожареною на олії цебулею та морквою. Коржі змазувати майонезом, зверху класти зажарку і т.д.

сайт - retsepty.com.ua - 2013 01 22



.





всего записей 0   Оставить свой комментарий.

Login *
Text *