Рецепти консервування грибів. Опеньки, маслята, вешенки, гриби рижики.




Рецепт маринованих грибів опеньок.
Пропонується вам зробити на зиму смачні заготовки із грибів, а саме мариновані опеньки за дуже простим рецептом. Самими смачними виходять зовсім маленькі опеньки. Хрусткі, ароматні, схожі на гвоздики. Які приємно виставити на святковий стіл взимку, такі... грибочки, заправлені цибулькою та олією!
Маслюки, мариновані з зеленою цибулею.
А якщо законсервувати гриби маслюки з зеленою цибулею та хроном, тоді заготовка буде мати неперевершений смак! Головне брати криничну воду, а якщо Ви живете в місті, тоді фільтровану, тому що з води, що просто з під крана, буде не той смак.
Маслюки, мариновані з цибулею та морквою.
Гриби можна маринуват різними способами. В даному рецепті пропонується законсервувати маслюки з цибулею та морквою. Буде смачно.
Маслюки, мариновані з медом.
Досить цікавий спосіб консервування грибів маслюків, тому що до маринаду входить такий інгредієнт, як мед. Тому будуть маслята мариновані з медом.
Маслюки, мариновані з часником та олією.
Ось ще один спосіб маринування маслят. Таким способом гриби виходять ароматними та хрусткими.

Читайте дальше:    1 * 2