Грушеве варення з апельсинами.


Заготовки з груш також різняться різноманітністью, тому грушеве варення з апельсинами буде чудовим десертом для всієї родини.

Потрібно змішати мед, цукор, лимонний сік і гвоздику у воді. З груш необхідно зняти шкірку, вийняти серцевину, хвостик залишити. Груші покласти в суміш з медом, перемішати, довести до кипіння на сильному вогні. Потім зменшити вогонь, закрити кришкою і варити 20 хвилин.

Інгрідієнти для приготування варення: меду - 165 гр, цукор - 200 гр, лимонний сік - 2 ст. ложки, гвоздика - 6 шт, груші тверді - 1. кг, апельсини маленькі -. 4 шт, лимон нарізаний кружечками - 1 шт, листя м’яти - 4 шт, вода - 900 мл.

Груші шумівкою перекласти в миску, а в каструлю покласти апельсини, з яких треба зняти шкірку і білу м'якоть, довести до кипіння, апельсини варити без кришки 5 хвилин зрідка перемішуючи. Перекласти апельсини в миску з грушами. Сироп довести до кипіння, уварити 10 хвилин без кришки. Сироп вилити на фрукти, додати скибочки лимона, м'яту. Проварити 5 хвилин, охолодити.

сайт - retsepty.com.ua - 2013 01 11



.





всего записей 0   Оставить свой комментарий.

Login *
Text *