Компот із цілих груш на зиму.


Таким рецептом можна порадувати своїх домочадців в холодну пору року, коли дуже мало вітамінів, тому рекомендую приготувати компот із цілих груш на зиму.

Компот із цілих груш

Що потрібно для компоту: на 2,5 кілограми груш, потрібно взяти 2,5 кілограма цукру та 2 склянки води.

Плоди підготовлені невиликого розміру, тобто груші наколоти виделкою і залити гарячим сиропом на одну добу. Потім варити плоди у кілька прийомів ( кип’ятити 5-10 хвилин, щоб покипіло, потім виключити, все остудити і знову закипятити, і т.д.) до готовності. Груші повинні стати темно-коричневими з густим сиропом. Розкласти суміш по банках і закрутити.

сайт - retsepty.com.ua - 2013 01 18



.





всего записей 0   Оставить свой комментарий.

Login *
Text *