Як консервувати кабачки?




Мариновані кабачки, дуже ніжні.
Цей рецепт найбільше нагадує маринування огірків: той же процес, ті ж пряності, та й результат буде дуже навіть схожим, але трохи все ж іншим. Напевно, кабачки вийдуть набагато ніжнішими від огірків, та й в банку їх більше влізе.
Зимовий салат з кабачків з томатною пастою чи помідорами.
Cалат, який і сам по собі гарний буде, і при приготуванні овочевого рагу взимку також може згодитися, тому сміливо готуємо для себе таку заготовку.
Рецепт приготування кабачкової ікри з яблуками.
Домашню кабачкову ікру можна приготувати з дещо цікавим смаком, якщо додати кислі яблука в процесі приготування. Тому ось спосіб приготування кабачкової ікри з яблуками.
Рецепт приготування домашньої кабачкової ікри.
Смак, який має кабачкова ікра, багато хто з нас знають з дитинства. Основними компонентами цієї страви є кабачки, морква, цибуля, помідори, в яких міститься величезна кількість корисних речовин. Кабачкова ікра - досить ситне блюдо, і в той же час легко засвоюється, тому й була відомою в будь-які часи.
Ще один рецепт миттєвого маринування кабачків.
Таким способом готують кабачки, які майже відразу можна подавати до столу, тому вони й називаються - миттьеве маринування молодих кабачків.

Читайте дальше:    1 * 2