Мариновані кабачки з медом.


З медом готують багато страв та консервацій, так що можна поекспериментувати, та приготувати мариновані кабачки з медом.

Спосіб приготування:
Кабачки помити і зрізати шкірку. Якщо кабачки молоді, можна робити разом з шкіркою. Нашаткувати тонесенькими кружечками.
Скласти в миску, посолити і залишити на 30 хвилин.

Готуємо маринад.
Часник пропустити через прес, змішати з оливковою олією, медом (якщо мед густий, розтопити його на водяній бані), оцтом, перцем і дрібно порізаною зеленню. Відмінно підійдуть кінза, базилік, естрагон, кріп, петрушка.

З кабачків злити рідину, що утворилася, віджати руками. Залити маринадом, перемішати.
Прибрати в холодильник до ранку. За цей час можна пару раз перемішати. Ось і весь рецепт маринованих кабачків!

інгредієнти:
500 г кабачків,
0,5 ч.л. солі,

Для маринаду:
100 мл оливкової олії,
3 ст.л. 5% оцту,
2 ч.л. меду,
2-3 зубчики часнику,
мелений чорний перець,
свіжа або суха зелень

сайт - retsepty.com.ua - 2013 01 23



.





всего записей 0   Оставить свой комментарий.

Login *
Text *