Салат з квашеної капусти на зиму.


капуста

Дуже смачний салат з квашеної капусти, який ми часто робимо. Для св'яткового столу кращої закуски не знайдеш, а з біляшами - просто смак! А для тих, хто полюбляє більш м'який смак, можна взяти трохи менше оцту. Буде смачно й так і так. Тож сам рецепт.
- 1 кілограм моркви
- 1 кілограм солодкого перцю (ратунди)
- 1 кілограм цибулі
- 2 стручка гіркого перцю
- 2 чарки сахару
- 1 чарка солі
- 2 стакани оцту, навіть з одним стаканом буде добре
- 700 грамів олії

Все це на одне відро шаткованої капусти. Як Ви зрозуміли, краще брати зимові сорти капусти, щоб салат довго зберігав
твердість і вигляд, що найбільше ціниться в салатах з капусти!

Всю суміш добре перемішати в великій мисці і рівномірно, разом із соком розложити в підготовлені три-літрові банки.
Закатувати не потрібно, накрити капроновими кришками.
Бажано до самого верху не докидати, а якщо так, то два дні бажано збирати сік, щоб не пробіг через верх.
Смачного смакування салатом!!!

2011 10 11




Понравилась статья - поделись ссылкой с друзьями.





Всего записей 0   Оставить свой комментарий.

Login *
Text *