Котлети з печінки.


Для приготування котлет з печінки потрібно взяти:
- 1 кг печінки сирої
- 300 грам сала
- 2 штуки цибулини
і все перепустити на м'ясорубку.
- часник на часнодавку
- 2 яйця
- сода на кінчик ножа
- перець, сіль, хто хоче - приправа "Мівіна" з грибами, або куряча
- 0,5 стакана манки.

Замісити і залишити фарш, щоб набух. Жарить котлети з печінки на олії на гарно розігрітій сковороді.
Накладати ложкою, не дуже товсто, щоб прожарились.
Ложку можна вмочувати у стакан з водою і набирати фарш на сковородку, жарить без кришки.
Потім зложить в каструлю та просмажити 15 хвилин.
Будуть дуже смачні печіночні котлети.
Смачного!

2011 11 14




Понравилась статья - поделись ссылкой с друзьями.





Всего записей 0   Оставить свой комментарий.

Login *
Text *