Як приготувати м’ясні биточки?


Одна з смачних страв, яку зазвичай подають або саму, а частіше з іншими другими стравами - м’ясні биточки. Дуже ситна, уникальна та красива страва.

Щоб приготувать биточки потрібно: відбити м’ясо, поперчити його, та посолити за смаком. Зверху ложиться: піджарена на олії цибуля,гриби перемелені на м’ясорубці, горіхи дуже дрібно мелені, все посолить. Можна подріблення зробити в блендері.

Зверху биточки потрібно змазати майонезом і потертим сиром. Після чого поставить у духовку та пекти до готовності..

Верх можна прикрасити тертими крашанками. Буде смачно, та схоже на відбивні котлети.

сайт - retsepty.com.ua - 2013 01 22



.





всего записей 0   Оставить свой комментарий.

Login *
Text *