Огірки замочені в бочці на зиму.


огурцы

Консервування огірків в бочкі, або в каструлі трішки вірізняється від маринованих огірків самим процесом, а також смаком. Таким способом часто користуються мої знайомі і смак у огірків дуже чудовий.
Розкладка буде орієнтуватись на 2 кг огірків.
- огірки - 2 кг
- кріп - від 25 до 30 грамів
- стручковий гіркий перець - 2 -3 перчини
- часник - 6, 10 зубків
- листки смородини, або вишні - 12 штук
- хрін - 3 середніх листка

Огірки помити, замочити у холодній воді на 5 - 7 годин.
Укласти щільно в бочку, а якщо це каструля, то лише емальована, в яку вставляється поліетиленовий кульок. Під час укладки пересипати зеленню. На дно і зверху покласти прянощі. Залити 6% розчином (60г на 1 л води), після чого поставити в погріб на зберігання.

Смачних Вам бочкових огірочків до столу!

2011 10 12




Понравилась статья - поделись ссылкой с друзьями.





Всего записей 0   Оставить свой комментарий.

Login *
Text *