Перець болгарський з медом.


перец ратунда

Для консервування болгарького перцю з медом, потрібно брати плоди середніх розмірів
не зовсім переспівші з характерним забарвленням. Якщо жовтий, то без темних місць
щоб вигляд був досить пристойний.
Всш плоди перцю порізати на чотири частинки і зложити в банки.
На 2 літри води робимо такий маринад:

- 1 столова ложка сахару
- 1 солова ложка уксусу
- 2 столові ложки солі
- 2 столові ложки меду

Закип'ятити маринад і залити ним перець. Стерилізувати 10 хвилин.
Закатувати і не перевертати!

Вихід приблизно - на 8 кг перцю потрібно 12 літрових банок і 5 літрів води.

2011 10 10




Понравилась статья - поделись ссылкой с друзьями.





Всего записей 0   Оставить свой комментарий.

Login *
Text *