Консервовані помідори від бабусі.


помидор

Рецепт 1:
Стиглі помідори миють і накладають в банку.
До них додають петрушку, кріп і обов'язково кілька листочків хрону!
Робимо маринад:
Для цього беремо на три літрову банку -
2 столові ложки солі
1 столову ложку цукру
Закип'ячуємо і даємо охолонути.
Маринадом заливаємо помідори, додаємо 1 столову ложку уксусу і ставимо в воду
для стерилізації на 10 - 15 хвилин.

Взимку дуже смачні консервовані помідори!

Рецепт 2:
Помідори ложать в банку, добавляємо одну солодку перчину середніх розмірів,
але хто полюбляє мапинований прець, то можна кілька штук, але не робити асорті.
Далі добавляємо
3 (три) зубки часнику, кріп, корінь хрону, та петрушку.
Робимо маринад:
50 грамів цукру
70 грамів солі
лавровий лист
3 - 4 горошини чорного перцю

Кип'ятим і гарячим заливаємо в банки, які знаходяться в тепленькій водй, щоб банки не лопнули!
Також доливаємо 1 столову ложку уксусу та три таблетки аспірину
Закатуємо прокип'ячиними кришками.

Якщо на око, то на три-літрову банку - 2 столові ложки цукру, та 3 столові ложки солі.

2011 10 10




Понравилась статья - поделись ссылкой с друзьями.





Всего записей 0   Оставить свой комментарий.

Login *
Text *