З чого готувати, які взяти продукти, як зберігати продукти та інше - всі корисні поради.
Як правильно зварити каву в турці? | ![]() |
Як зварити смачну ароматну каву? Ви думаєте, що це складно? Зовсім ні, головне врахувати дуже важливі нюанси, і ви станете чарівником-кофеваром! Перш за все придбайте турку, зроблену з міді. Вона ідеальна для приготування кави. Вибирайте цільні кавові зерна великого розміру, адже вони здатні довше зберігають свої властивості. Зберігайте зерна в темному прохолодному місці. А далі читайте спосіб, як правильно зварити каву в турці? | |
Чим корисні страви з риби сьомги? | ![]() |
Рибні страви завжди користувались особливою популярністю, а особливо страви з сьомги! Тому страви з сьомги гідні не тільки уваги, але й захоплення. Незважаючи на те, що така риба досить дорога, все-таки можна дозволити купувати її хоча б раз на тиждень. Тим більше, слабосоленого шматочка сьомги вистачить на кілька днів. Ідеальний варіант - на білий батон або хлібець з маслом покласти тоненький шматочок слабосоленої або копченої сьомги. Додавши овочі, ми отримаємо повноцінним корисний і смачний сніданок. | |
Що за фрукт такий - фейхоа? | ![]() |
Фейхоа (фейхоа) родом з Південної Америки. Плід цей росте в Бразилії, Колумбії, Уругваї та на півночі Аргентини. В даний час фейоха виростає і на півдні Росії - в Краснодарському краї, в субтропічній частині Кавказу і Криму, а також в Туркменістані і Азербайджані. В основному саме з цих місць екзотичні плоди потрапляють на наші ринки. Назву фрукт отримав від імені першовідкривача, бразильського натураліста - Жоао да Сілва Фейхо. Фейхоа - одне з найбільш стійких до холоду тропічних рослин - переносить морози до - 14 градусів без особливих ушкоджень. | |
Пшоно, та пшоняна каша. | ![]() |
Просо вирощують на полях, потім збирають та вимолочують, а потім зерна вже називають - пшоно. | |
Рис, рисова крупа. | ![]() |
Рис, або рисову крупу мабуть купляють найчастіше. З такої крупи готують дуже багато смачних та корисних страв. Вирощується він в особливих умовах, потім збирається та проходить першочергову очистку, потім подрібнення (виходить рисова крупа), та розфасовується для продажу. Рис буває круглий, продовгувастий, та очищений і не очищений. Білий рис та коричневий рис, який вважають кориснішим. А деякі релігійні люди в деяких культурах дуже багато часу на рік - вживають самий рис на воді - і живуть! Тому можна сказати, щи рис дуже корисний... |
Читайте дальше: <<в начало<< 1 * 2 * 3 * 4 * 5