Салат - "Гостинний".


Приготування салату наступне:
На блюдо викладається шарами:
- відварене курине м'ясо, можно додати копченого для запаху,

- маринована цибуля соломкою, яку маринують так:
-- 0.5 стакана уксуса
-- 1 столова ложка солі
-- 1 солова ложка цукру
-- перець мелений. Всю суміш залишити на 1 - 2 години.

- картопля "Фрі"
-- готується так - 3 штуки картоплини натерти на крупній терці і жарить у великій кількості олії. Брати магазинну - не бажано!

- гриби мариновані шампіньйони без шапочок. Шапочки на прикраси.
- твердий сир, подрібнений
- зелень і шапочки грибів.
Кожен шар добре прокапати майонезом.
Буде дуже смачний та красивий салат.
Смачного!

2011 11 14




.







всего записей 0   Оставить свой комментарий.

Login *
Text *