М'ясний салат "Грибна полянка".


Рецепт салату "Грибна Поляна" може прикрасити любий святковий стіл і можливо цей салат досить відомий, тому можна приготувати одну із варіацій такого кулінарного виробу. Для приготування не потрібно чогось вишуканого та дуже багато часу, але є своєрідна технологія фомування салату на кінцевій стадії.

салат Грибна полянка

Для початку потрібно взяти глибоку маліровану миску та змастити її гарно олією, щоб до дна не прилип нижній шар салату.

Потім потрібно подрібнити всі інгрідієнти та почергово викласти в миску.

1 - На саме дно миски викласти гриби шляпками вниз по всій поверхні.
2 - Потім на гриби покласти подрібнену зелень, але не дуже багато, та змазати майонезом.
3 - Крупно натерту моркву рівномірно розкласти зверху зелені, та знову промазати майонезом.
4 - Далі викласти шар подрібненої ковбаси, чи м'яса, але мабуть в даному випадку ковбаса буде краще, бо триматиме форму кубиків.
5 - Викладаємо дрібно натертий плавлений сирок.
6 - Викласти поверх ковбаси подрібнені крашанки та прокапати майонезом.
7 - Останній слой викласти тертою картоплею.

Далі салат потрібно поставити в холодне місце, або в холодильник ( не в морозильну камеру!) на кілька годин, щоб він захолонув.

А потім потрібно взяти пласку миску, та обережно перевернути на неї салат і зняти глибоку миску, посля чого шар з грибами буде зверху, що й потрібно було нам. Ось тепер салат Грибна Поляна повністю готовий і можна ним пригощати гостей, подаючи з холодними стравами. А для більшого ефекту, якщо ви впевнені в правильності приготування, перевертати можна прямо на столі при всіх, так рекомендують, але вирішувати Вам!

салат Грибная поляна

Для салату потрібно взяти такі інгрідієнти:

200 гр вареної ковбаси, або відвареного м'яса, 3 невеликі варені картоплини, 2 плавлених сирка, 2 варені морквини, 300 гр варених шампіньонів, або банку маринованих, 4 варені крашанки, майонез, сіль, перець, зелень.

сайт retsepty.com.ua 2012 02 05



Понравилась статья - поделись ссылкой с друзьями.





Всего записей 0   Оставить свой комментарий.

Login *
Text *